Διαλογισμός

Διαλογισμός

Σε αυτό το τμήμα διαλογισμού θα έρθετε σ’επαφή με διάφορα είδη τεχνικών διαλογισμού.
Θα εξασκηθούμε σε τεχνικές οραματισμού καθώς και αναπνευστικές τεχνικές pranayama ώστε να προετοιμάσουμε σώμα και νου για μια βαθιά διαλογιστική πρακτική αλλά και yoga nidra, την απολαυστική βαθιά γιογκική χαλάρωση.
Κατάλληλο για όλους και για εγκύους.

Διαλογισμός με Ηχογαβάθες

Κάθε τι στη φύση δονείται. Ο διαλογισμός με ήχους βασίζεται στην αντήχηση, στη διείσδυση και στη δόνηση. Ένα ηχητικό ταξίδι δονήσεων μας οδηγεί άμεσα σε βαθιά χαλάρωση, νοητική ηρεμία, απελευθέρωση, επαναφορά της καθαρότητας του νου και επανάκτηση της ευθυμίας της χαράς.
Με τις ρυθμικές δονήσεις των ήχων μπορούμε να πετύχουμε γρήγορα αλλαγή της κατάστασης συνείδησης, συναισθηματική αναζωογόνηση και κεντράρισμα των σκέψεων ενώ παράλληλα άμεση ροή ενέργειας σε όλο το σώμα.
Κατάλληλο για όλους και για εγκύους.

Om Chanting Meditation

Το OM Chanting είναι μια τεχνική που ασκούσαν οι Αρχαίοι Rishis στην Ινδία.
Κάθονταν κυκλικά δημιουργώντας έναν εξωτερικό κ έναν εσωτερικό κύκλο και τραγουδούσαν το mantra OM γειώνοντας με αυτόν τον τρόπο ενέργεια στη Γη και βοηθώντας στην θεραπεία του εαυτού τους και του Πλανήτη.
Όταν κάποιος κάνει Om Chanting όλο το ενεργειακό του σώμα δυναμώνει και η ενέργεια που γειώνεται και απλώνεται σε περίμετρο 2 χιλιομέτρων.
Κατάλληλο για όλους και για εγκύους.